25 شهریور 1397 - 12:52

ویزای دانشجویی انگلستان

 ویزای دانشجویی انگلستان  (General Student Visa)

 

ویزای دانشجویی انگلستان مختص آن دسته از افرادی است که قصد ادامه تحصیل در کشور انگلستان دارند. کسانی برای ویزای دانشجویی انگلیس می توانند اقدام کنند که سن آن ها بالای ۱۶ سال باشد و از یک مرکز آموزشی معتبر در انگلستان، پذیرش تحصیلی داشته باشند. همچنین این دسته از متقاضیان تحصیل در انگلستان باید توانایی خواندن، نوشتن، شنیدن و صحبت کردن به زبان انگلیسی را داشته باشد و علاوه بر آن می بایست توانایی مالی پرداخت هزینه های آموزشی و زندگی را در مدت زمان تحصیل در انگلستان را داشته باشند. شما باید حداقل سه ماه قبل از شروع دوره خود، تقاضای ویزای دانشجویی را از طریق سفارت انگلستان ثبت نمایید و تصمیم گیری در مورد ویزای شما حدود ۳هفته زمان می برد.

هزینه سفارت جهت بررسی ویزای دانشجویی انگلستان 335 پوند به علاوه هزینه بیمه پزشکی شما می باشد.

 

شرط اخذ پذیرش ویزای دانشجویی انگلیس

 

  • شما باید از یک مرکز آموزشی مجوز دار پذیرش دانشجویی غیر مشروط داشته باشید.
  • شما باید جهت پرداخت هزینه های دانشگاه و سکونت خود به اندازه کافی پول داشته باشید.
  • مدت زمان اقامت در انگلستان با این ویزا بستگی به دوره ای دارد که در آن به تحصیل می پردازید
  • اگر دوره شما ۶ ماه یا کمتر از ۶ ماهه است، باید یک هفته قبل از شروع دوره در محل آموزشی حاضر باشید.
  • اگر دوره شما بیش از ۶ ماه طول بکشد، یک ماه قبل باید در کشور انگلستان برای شرکت در دوره حاضر باشید.
  • اجازه کار شما منوط بر نوع و مدت زمان دوره شما است.

 

 تائیدیه پذیرش در مراکز آموزشی انگلیس

 مرکز آموزش انگلیسی به شما یک شماره ارجاعی می دهد که به آن در اصطلاحCAS  یا  Confirmation of Acceptance for Studies می گویند. هنگامی که این شماره اعلام شد، این شماره روی دوره ثبت شده و باید آن را بر روی برگه تقاضانامه ویزای خود درج نمایید. توجه کنید این شماره فقط ۶ ماه اعتبار دارد، پس باید قبل از اینکه اعتبارش به پایان برسد، برای ویزای دانشجویی انگلستان اقدام کنید.

 توجهشما فقط CAS را برای دوره های جدید می گیرید و اگر دوره ای را قبلاً آغاز کرده اید و مایلید مجدداً آزمون آن را بدهید، نیازی به اخذ آن نیست.

 

سطح زبان انگلیسی مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی انگلستان

 شما باید سطح زبان انگلیسی خود را قبل از ورود به هر مرکز آموزشی را مشخص کنید و این بدین معنی که سطح زبان شما باید در حد SELT یا Secure English Language Test باشد.