25 شهریور 1397 - 12:35

ویزای سرمایه گذاری استانی

گزینه ایست برای افرادی که می دانند در کدام استان یا منطقه کانادا تمایل به سکنا گزیدن دارند. کسانی که مایل به مهاجرت به کانادا از طریق این برنامه هستند، ابتدا می بایست در خواست خود را به استان مورد نظر ارسال نمایند و مراحل انتخاب آن استان را دنبال کنند.

هراستان متقاضیان را بر اساس نیازهای فوری خود در بازار کار انتخاب می کند. افرادی که تحت این برنامه اقدام می کنند می بایست دارای مهارت ها ، تحصیلات و تجربه کاری باشند که جوابگوی نیاز فوری اقتصاد آن استان است.

از نظر سیستم مهاجرت کانادا، برنامه مهاجرت استانی به استانها اجازه می دهد تا افرادی را که مایل به مهاجرت به کانادا و اقامت در آن استان خاص هستند، و به اقتصاد آن کمک خواهند کرد، انتخاب کنند. از دید مهاجران به کانادا گزینه انتخاب استانی، در صورتی که فرد متقاضی دارای شرایط خاص آن باشد، گزینه ای سریع جهت اخذ اقامت دائم کانادا محسوب میشود.

برنامه مهاجرت استانی شامل دو مرحله متمایز است. ابتدا فرد متقاضی باید درخواست خود برای مهاجرت را به اداره مهاجرت استان مورد نظر ارسال کند. پس از بررسی پرونده و مدارک (که ممکن است شامل مصاحبه نیز باشد) و دریافت پذیرش از استان مورد نظر جهت مهاجرت، درخواست اقامت دائم باید به اداره مهاجرت فدرال فرستاده شود. این مرحله شامل آزمایشات پزشکی و بررسی های امنیتی نیز هست.

معیارهای پذیرش برای برنامه مهاجرت استانی با سیستم امتیاز بندی مهاجرت فدرال تفاوت دارد، و هر استان بسته به نیازهای خود، یک سری معیارهای پذیرش خاص را برای پذیرش مهاجر تعریف میکند، و ممکن است دارای مراحل خاصی در پذیرش مهاجر باشد.

 

 

 

معیارهای پذیرش

 

- استان نیوبرانزویک

 

شرایط مهاجرت به نیوبرانزویک کانادا

    داشتن سابقه مدیریت یا بیزینس شخصی -1

2-     توانایی اولیه تکلم به یکی از دو زبان انگلیسی یا فرانسه

3-     شرایط سنی مورد قبول حداقل 22 سال و حداکثر 55 سال میباشد

4-     دارایی معادل حداقل 350 هزار دلار کانادا  در ایران

5-     توان واریز مبلغ 75 هزار دلار ودیعه در مرحله نهایی تایید استانی جهت شروع بیزینس

6-     شخص متقاضی می بایستی یک سفر حداقل 5 روزه از استان جهت بازدید داشته باشد. ( از جمله خدماتی که توسط شرکت مهاجرتی طلوع زندگی ایرانیان ارائه می شود)

7-     آماده کردن یک طرح توجیهی مورد پذیرش مسئولین استان برای بیزینسی که قصد راه اندازی آن را دارید.

 

- استان بیریتیش کلمبیا

روش استانی - استان بریتیش کلمبیا از روش Business Succession Plan Buy-out 

داشتن توانایی و تجربه لازم برای تاسیس و اداره یک کسب و کار موفق دراستان بریتیش کلمبیا 

داشتن حداقل دارایی خالص 400 هزار دلار کانادایی که از راه قانونی کسب شده باشد 

سرمایه گذاری مبلغ  حداقل 200 هزار دلار کانادا برای خرید و گسترش یک کسب و کار مناسب و قابل قبول در هر کجای بریتیش کلمبیا خارج از منطقه کلان شهر ونکوور و ابوتسفورد

فعالانه  در مدیریت کسب و کار مشارکت داشته باشد

متقاضیانی که درخواست خرید یک کسب کار موجود را دارند ملزم به ایجاد  یک کسب و کار جدید و ایجاد شغل برای مقیمان کانادایی یا مقیمان دائم نیستند. پرونده این متقاضیان خارج از نوبت و بسیار سریع بررسی خواهد شد

علاوه بر شرایط ذکر شده کسب و کاری که خریداری می شود باید

o کسب و کار مورد نظرحداقل به مدت 5 سال توسط مالک قبلی اداره شده باشد.

o به غیر از افراد خانواده کارمندان دیگری داشته باشند.

 

 

- استان منیتوبا

برنامه مهاجرت استانی به ایالت منیتوبا، برای افرادی طراحی شده است که سابقه تجاری و یا مدیریت موفق داشته و تمایل و توانایی مهاجرت به جهت ایجاد و یا خرید یک موسسه تجاری یا صنعتی را داشته باشد.

برای واجد شرایط شدن در این برنامه، می بایست قبلاً ایالت مانیتوبا را دیده یا بعد از تشکیل پرونده (در زمان مصاحبه) به آنجا سفر کنید و قصد ایجاد تجارت و کسب و کار در این استان را داشته باشید. شرایط این روش به صورت زیر می باشد:

داشتن حداقل دارایی شخصی خالص و مساوی با ۳۵۰٫۰۰۰ دلار کانادا.

خرید و یا تاسیس بیزینسی در مانیتوبا، به ارزش حداقل ۱۵۰٫۰۰۰ دلار کانادا.

داشتن حداقل ۳ سال سابقه تجاری (صاحب کسب و کار) و یا مدیریتی ارشد در یک شرکت موفق.

گذاشتن مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا در حساب دولت مانیتوبا جهت ضمانت ایجاد و یا خرید یک کسب و کار در ایالت مانیتوبا کانادا. (این مبلغ پس از ایجاد کار بدون بهره استرداد می شود.)

توجه: تاسیس کسب و کار باید حداکثر تا ۲ سال پس از ورود متقاضی به مانیتوبا انجام شود. در صورت عدم تاسیس و یا خرید کسب و کار در ۲ سال اول، مبلغ ودیعه متقاضی (100000 دلار کانادا) توسط دولت مانیتوبا برداشته شده و اجازه اقامت دائم به متقاضی داده می شود.

 

 

- استان ساسکاچوان

 

متقاضی این روش باید دارای شرایط زیر باشد:

داشتن حداقل دارایی شخصی خالص و مساوی با  500000 دلار کانادا.

خرید و یا تاسیس بیزینسی در ساسکچوآن، به ارزش حداقل 200000 دلار کانادا.

داشتن حداقل ۳ سال سابقه تجاری (صاحبان بیزینس) و یا مدیریتی ارشد در یک شرکت موفق.

دارای سرمایه کافی جهت ایجاد یک کار جدید یا شراکت در ساسکچوآن که متقاضی در آن کار نقش مدیریتی فعال داشته باشد.

متقاضی باید دارای یک برنامه کاری بوده که نشانگر تولید کار در ساسکچوآن و کمک ایشان به اقتصاد این استان باشد.

حداقل یک سفر جهت بازدید شرکت های صنعتی، مقامات توسعه اقتصادی منطقه ای و دیگر ارگانها به ساسکچوآن داشته باشد.

ریز دارائی و قرض های خود را ارائه دهد.

تاسیس کسب و کار باید حداکثر تا ۲ سال پس از ورود متقاضی به ساسکچوآن انجام شود