25 شهریور 1397 - 12:14

ویزای سرمایه گذاری دایم

ویزای افراد مستعد کسب و کار- 132

این ویزای اقامت دائم با توجه به شرایط و نوع تقاضا، دو دسته بندی متفاوت برای اقدام متقاضیان در نظر گرفته شده است که در هر 2 گروه، متقاضی باید در ابتدا از یک ایالت در کشور استرالیا اسپانسر دریافت نماید:

 

گروه اول: سرمایه گذاران دارای سابقه موفق در امر تجارت

 

برای واجد شرایط شدن در این گروه، متقاضی باید موارد زیر را دارا باشد:

-   سن متقاضی کمتر از 55 سال باشد. (بعضی از ایالت ها  شرط سنی استثناء دارند)

- متقاضیدر ایران  تجارتی ثبت شده و قانونی حداقل به ارزش 400 هزار دلار استرالیا داشته باشد (در 2 سال از 4 سال اخیر)

- دارایی متقاضی و همسر به ارزش حداقل 1.5 میلیون دلار استرالیا. (این دارایی ها باید قابل انتقال به استرالیا باشد)

- گردش مالی در تجارت یا تجارت های ثبت شده در ایران درداشته باشد (در 2 سال از 4 سال اخیر)

- مالکیت تجاری متقاضی در ایران یک کدام از موارد ذیل باشد:

در صورتی که تجارت متقاضی در ایران کمتر از 400 هزار دلار استرالیا در سال درآمد داشته باشد مالکیت متقاضی باید حداقل 51 درصد باشد، اگر تجارت متقاضی در ایران بیشتر از 400 هزار دلار استرالیا در سال درآمد داشته باشد مالکیت متقاضی نباید کمتر 30 درصد باشد، یا مالکیت 10 درصدی، در شرکتی با سهامی عام در ایران.

-    مدارکی مبنی بر مدیریت و فعالیت کارآمد در امر تجارت در ایران.

 

گروه دوم: کارآفرینان

 

این گروه برای كارآفرینان و كسانی كه ایده های جدیدی در زمینه های مختلف دارند، طراحی شده است. تحت این گروه، متقاضی زمانی می تواند ویزای اقامت دائم استرالیا را دریافت كند كه موفق شود، یك پشتیبان مالی در كشور استرالیا برای راه اندازی ایده یا طرح های جدید خود پیدا كند. میزان این حمایت مالی حداقل 1 میلیون دلار استرالیا باید باشد.

 

 

 

ویزای سرمایه گذاری 888 (اقامت دائم)

ویزای 888 یکی از ویزاهای اقامت دائم سرمایه گذاری استرالیا است. این ویزا برای متقاضیانی است که در حال حاضر ویزای اقامت موقت استرالیا را دارا بوده و قصد دارند اقامت و تجارتشان را در كشور استرالیا ادامه دهند.

جهت اقدام برای این ویزا متقاضی باید در ابتدا از یک ایالت در کشور استرالیا اسپانسر دریافت نماید.

 

شرایط اقدام برای متقاضیان اخذ ویزای 888، به شرح ذیل می باشد:

- در زمان تشکیل پرونده تقاضای این ویزا، در استرالیا باشد.

- متقاضی دارای ویزای تجاری موقت 188 باشد.

- در 2 سال اخیر قبل از اقدام، متقاضی در زمینه مدیریت یک تجارت در استرالیا فعال بوده باشد.

- در یک سال اخیر، حداقل 300 هزار دلار استرالیا، گردش مالی در یک تجارت در استرالیا داشته باشد.

- مالکیت 51 درصدی، در تجارتی در استرالیا که کمتر از 400 هزار دلار استرالیا در سال درآمد داشته باشد یا مالکیت 30 درصدی، در تجارتی در استرالیا كه بیشتر از 400 هزار دلار استرالیا در سال درآمد داشته باشد یا مالکیت 10 درصدی، در شرکتی با سهامی عام در استرالیا.

- در یک سال اخیر، ارزش دارایی های موجود در تجارت فرد متقاضی در کشور استرالیا، باید حداقل 200 هزار دلار استرالیا باشد و 400 هزار دلار دارایی های شخصی داشته باشد .

- در یک سال اخیر، حداقل 2 کارمند تمام وقت، در تجارت فرد متقاضی در استرالیا استخدام شده باشند.

-  شرایط ایالتی که اسپانسر فرد متقاضی شده است را رعایت کرده و نامه تاییدیه آن ایالت را گرفته باشد

 

در کلیه ویزاهای سرمایه گذاری متقاضی می تواند همسر و فرزندان وابسته به خود را به پرونده اضافه نماید. فرزندان کم تر از 18 سال یا بالای 18 سال وابسته به متقاضی اصلی (از نظر مالی) وابسته محسوب می شوند. به کمک این كلاس ویزا، می توان ویزای تجاری موقت 188 را به ویزای دائم تبدیل کرد.