25 شهریور 1397 - 12:21

ویزای دانشجویی استرالیا

 

کشور استرالیا به دلیل داشتن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی معتبر هر ساله میزبان تعداد بسیاری از دانشجویان از سراسر جهان می‌باشد.

 

ویزای دانشجویی زیرمجموعه 500

با داشتن این ویزا شما میتوانید در استرالیا به طور تمام وقت در یک موسسه آموزشی شناخته شده معتبر تحصیل کنید.

قبل از تقاضا برای این ویزا شما باید:

1-در یک دانشگاه استرالیایی برای تحصیل در یک رشته و به طور تمام وقت پذیرش گرفته باشید.

2-اگر سن شما زیر 18 سال باشد  امکانات رفاهی مناسب برای طول دوره ویزای دانشجویی یا تا زمانیکه به 18 سال برسید ترتیب داده شود. در این شرایط یک فرد باید بعنوان همراه یا قیم معرفی شود. این فرد میتواند یکی از والدین یا بستگان فرد متقاضی و یا شخصی باشد که وظیفه تامین تسهیلات رفاهی اورا به عهده گرفته است و باید ثابت کند توانایی مالی جهت پوشش هزینه ها به مدت یک سال در محلی که دانشجو قصد اقامت داشته را دارد. این گواهی توسط نامه تایید پوشش هزینه و امکانات رفاهی( (CAAW انجام میشود. اگر در زمان ورود به استرالیا سن متقاضی به 18 رسیده باشد نیازی به این گواهی جهت تایید پوشش هزینه ندارد.

 

شما با داشتن این ویزا میتوانید در یک رشته تحصیلی ثبت شده تمام وقت در یک موسسه آموزشی دانشگاهی به تحصیل بپردازید.

اعضای خانواده که واجد شرایط باشند نیز میتوانند شما را دراسترالیا همراهی کنند.

اگر مدت زمان رشته تحصیلی بیش از 10  ماه باشد و در پایان سال تحصیلی (نوامبر- دسامبر)به پایان برسد اعتبار ویزای تحصیلی شما تا تاریخ 15 مارچ سال آینده زمان خواهد داشت

اگر مدت زمان رشته تحصیلی بیش از 10 ماه باشد و تا ژانویه و اکتبر طول بکشد ویزا تا 2 ماه بعد از پایان تحصیلات زمان خواهد داشت.

اگر کمتر از 10 ماه باشدویزا تا 1 ماه بعد از اتمام تحصیل زمان خواهد داشت.

مدرک زبان مورد نیاز این نوع ویزا برای مقاطع مختلف تحصیلی متفاوت است. در مواردی ممکن است نیازی به ارائه مدرک زبان نداشته باشید. برای مثال:

1-از طرف وزارت خارجه یا وزارت دفاع استرالیا اسپانسر شوید

2-حداقل 5 سال یا بیشتر در یکی از کشورهای استرالیا، نیوزلند، آمریکا، انگلیس، ایرلند، آریقای جنوبی و یا کانادا تحصیل کرده باشید.

3-سیتی زن یا دارنده پاسپورت یکی از کشورهای انگلیس ، آمریکا، کانادا، نیوزلند آفریقای جنوبی یا جمهوری ایرلند باشید

4-اخذ پذیرش از مدارس یا دبیرستانهای استرالیا یا اخذ پذیرش در دوره های تحقیقاتی در مقطع فوق لیسانس و دکتری

نمره زبان مورد قبول

آیلتس 5.5

تافل اینترنتی 46

تافل کاغذی 527

کمبریج 162

پیرسون 42

اجازه کار:

دانشجویان فوق لیسانس پژوهش محور و دکترا محدودیتی در اجازه کار ندارند.

دانشجویان لیسانس 20 ساعت در هفته اجازه کار دارند.

اعضای خانواده دانشجو تا 3 ماه امکان تحصیل بدون ویزا در استرالیا را دارند اما در صورتی که بیش از 3 ماه طول بکشد باید برای ویزا اقدام کنند.

 

ویزای همراه یا قیم  دانشجوی زیر 18 سال کلاس 590

اگر قصد دارید برای همراهی و مراقبت از  دانشجوی زیر 18 سال به استرالیا بیایید میتوانید برای ویزای کلاس 590 اقدام کنید.

الزامات درخواست برای ویزای 590:

  • شما باید یا یکی از والدین دانشجو یا قیم او باشید یا یکی از بستگان او که سن بالاتر از 21 سال داشته و والدین یا قیم دانشجو کتباشما را به عنوان گاردین انتخاب کرده باشد.
  • درآمد سالانه شخص قیم باید حداقل 70 هزار دلار استرالیا باشد. مدرک دال بر این میزان درآمد نیز از الزامات مدارک درخواست ویزا است. این مدرک به عنوان مثال میتواند برگه مالیات بر درآمد فرد باشد.
  • اعضای خانواده کم تر از 6 سال خود را مگر در موارد استثنایی به استرالیا همراه نیاورید.
  • توانایی فراهم کردن امکانات رفاهی برای دانشجوی زیر 18 سال را داشته باشید. مگرا ینکه از طرف دولت کشور خودتان پشتیبانی مالی شوید.
  • سابقه کیفری نداشته باشید
  • به دولت استرالیا مقروض نباشید

شما با داشتن این ویزا میتوانید به استرالیا آمده و از دانشجوی زیر 18 سال و یا بالای 18 سالی که به دلیل شرایط خاص خود به مراقبت نیاز دارد حمایت و مراقبت کنید.

تا زمانیکه دانشجو به سن 18 سال برسد شما میتوانید با داشتن این ویزا در استرالیا اقامت کنید.

تا 20 ساعت در هفته کلاس زبان انگلیسی برای دانشجویان خارجی استفاده کنید

تا 3 ماه به هر دوره آموزشی بروید.

 

ویزای کارآموزی  کلاس 407

کسانی میتوانند برای این نوع ویزا درخواست دهند که برای دوره کارآموزی شغلی وارد استرالیا شوند یا اینکه در خارج از کشور دارای پست حرفه ای باشند و به قصد گذراندن دوره آموزش تخصصی از جانب یک نهاد استرالیایی وارد خاک استرالیا شوند. داشتن سازمان یا موسسه ای در استرالیا که اسپانسر شخص برای گذراندن دوره کارآموزی باشد الزامی است.آموزش حرفه ای تنها از جانب اسپانسر فرد داده میشود و فرد یا سازمان ثالث درگیر آموزش نیست.حداکثر مدت زمان این ویزا 2 سال است و تنها افراد بالای 18 سال میتوانند برای آن اقدام کنند.

شما در طول این دوره مطابق با قوانین کار استرالیا حقوق دریافت میکنید . مگراینکه این دوره به طور داوطلبانه باشد و در این صورت سازمان اسپانسر کننده فرم های مخصوصی را پر میکند که این موضوع را اثبات کند.

 

ویزای فارغ التحصیلان کلاس 485

کسانی میتوانند برای این نوع ویزا درخواست دهند که در کشور استرالیا فارغ التحصیل شده باشند و تصمیم دارند اقامت خود در استرالیا را تمدید کرده تا بتوانند به طور موقت به کار مشغول شوند.

الزامات :

1-  سن شما کمتر از 50 سال باشد

2-  در استرالیا باشید

3-  ویزای مورد قبول و واجد شرایط داشته باشید(ویزای 010،020،  یا ویزای دانشجویی که در 28 روز گذشته (قبل از درخواست ویزای 485 به دلیل اعلام نظراداره مهاجرت کنسل نشده است)

4-  از مهارت زبان انگلیسی لازم برخوردار باشید(نمره کلی 6 در امتحان آیلتس و نمره کلی 64 در تافل اینترنتی که در زمان درخواست ویزا کمتر از 3 سال از زمان کسب آنها گذشته باشد)

5-  به تازگی در یکی از رشته های مرتبط با کدهای شغلی موجود در لیست مشاغل متخصصین فارغ التحصیل شده باشید

این نوع ویزا به 2 صورت وجود دارد:

1-فارغ التحصیلان دارای تخصص: دانش جویان بین المللی که دارای مدرک تحصیلی واجد شرایط بوده و تخصص آنها مرتبط با یکی از مشاغل موجود در لیست مشاغل متخصصین باشد که در اینصورت ویزای 18 ماهه دریافت میکنید.

2-کار بعد از تحصیلات: برای فارغ التحصیلان دوره های عالی دانشگاههای استرالیا که مدت این ویزا ممکن است تا 4 سال نیز باشد.

کسانیکه این ویزا را دریافت میکنند میتوانند همسر و فرزندان خود را نیز در استرالیا به همراه داشته باشند.